Helt På Vidda Festivalen

BROILER

DJ- og produsentudoen Broiler – Mikkel Christiansen og Simen Auke, fant hverandre i 2012 og startet å gi ut musikk på Youtube fra gutterommet. Siden da har det gått slag i slag, med over 400 millioner streams, flere multi-platinum hits i flere land, og sagnomsuste konserter i Norge og utland.

I 2015 ga de ut «Wild Eyes» som umiddelbart havnet på topplistene i Norge, Danmark, og Belgia – og Spellemannsnominert for «årets låt» i Norge. Samtidig begynte remixen deres av Imagine Dragon’s «Shots» å eksplodere på Spotify. Remixen som ble #1 på Hype Machine har i dag rundet over 260 millioner streams på Spotify, og ble låta som virkelig viste verden hva Broiler var kapable til.

Det siste året har vært nok et enormt år for drammensgutta. Festivalfavoritten “Do It” markerte starten på en lang rekke ulike singler, som nok en gang viste bredden i deres musikalske ferdigheter. Alt i fra klubbfavoritten “Blow Out (Wasted)”, til den etterlengtede feelgood-låta “Good Day”. Selv om det jobbes hardt i studioet har det ikke gått på bekostning av live-showene deres. Tvert i mot. Mikkel og Simen har blitt beryktet for sine høyenergiske og minneverdige konserter, som har gjort dem til en bombesikker avslutter på festivaler, som da de avsluttet Findings festivalen 2020 på Bislett Stadion med 20.000 mennesker til stor begeistring og eufori blant både publikum og konsertanmeldere.

Når spiller Broiler?

Broiler spiller på Lørdag den 26.August 2022, klokken 23:00