Helt På Vidda Festivalen

FRIVILLIG

Har du lyst til å være frivillig på sommerens fjellfestival 1056 moh?

Vi skal i år igjen skape en magisk festivalopplevelse i rå, norsk natur på toppen av Geilo. For å få til det trenger vi flere med på laget. Hos oss blir du godt ivaretatt, og får muligheten til å knytte nye vennskapsbånd, god opplæring, og selvfølgelig god mat og drikke gjennom arbeidsdagen. I tillegg får du oppleve våre artister i den storslåtte naturen Geilo har å by på!

 

Som frivillig får du eget crew-bånd og kan nyte festivalen når du ikke er på jobb også. Vi trenger frivillige i uke 34 før festivalen og helt til nedrigg søndag 28. august. I skjemaet kan du krysse av for flere områder og alle tidene du har mulighet til å jobbe. Selv om du setter opp at du kan alle dager eller flere områder, så vil vår frivilligsjef Siri vil ta kontakt med deg og sette opp en god plan for jobben og at du kan få en god opplevelse.

 

Alle våre frivillige kan bruke oss som referanse på CV og i andre jobbsammenheng om ønskelig.

Info på de ulike områdene

Dekor

Som dekor medarbeider får du jobbe med den visuelle profilen til Helt på Vidda Festivalen, og med å skape et godt helhetsinntrykk, samt miljø på festival arenaen. 

Dekor kan by på mange spennende og varierende oppgaver som å dekorere scene, festivalområde, sette opp skilt, plakater, bannere og annet visuelt og nyttig informasjon. Dekor setter farge på Vidda!

Nattevakt

Festivalen foregår over flere dager og det er viktig at du som nattevakt våker over festival arenaen. Vi ønsker deg som er over 18 år, er pliktoppfyllende og mestrer en våken natt. 

Opplev konsertene på kvelden og nyt stillheten på vidda om natten. 

Lyd, Lys og Scene

Har du lyst til å se hva som skjer bak, foran og på scenen? Alt fra opp- og nedrigg før, under og etter festivalen, samt hjelpe til med produksjon og det som trengs rundt scenene på området.

Oppgavene er varierte og tempoet er høyt. Passer for deg med teknisk forståelse eller deg som vil lære litt om hva som foregår rundt konsertene.

Servering

Under servering vil du jobbe med alt rundt mat og drikke på festivalen. Her er alt fra bartendere, servitører, runnere, egne verter til partner-teltet og til servering av artister. 

Liker du å møte nye mennesker og ønsker å gi gjestene en god opplevelse og service, ønsker vi at du skal være festivalens vertskap og ansikt utad. 

Publikums vert

Som publikums vert vil du ta del i oppgaver som billettkontroll, vakthold på festival arenaen og sørger for at alt går smurt, samt å svare på spørsmål fra publikum. 

Som publikums vert er du festivalens ansikt utad og har et stort ansvar for at publikum får god informasjon og en magisk festival opplevelse.

Artistvert

Som artistvert får du ansvaret for en eller flere artister/band under hele deres opphold på festivalen. Du sørger for at de har det bra og har alt de trenger, og løser eventuelle utfordringer underveis. Men slapp helt av, vi benytter digitale systemer med detaljerte planer, slik at du er et steg foran. Dette er en jobb med en del ansvar og veldig mye morro. Vi har et stort ønske om at du har fylt 18 år og har førerkort.

Transport

Sjåfører har ansvaret for å kjøre artister til og fra festival arenaen og andre oppdrag der det er behov for bil. Du må selvfølgelig ha førerkort, og du må være en trygg og sikker sjåfør bak rattet. Festivalen holder biler og drivstoff. De fleste kjøreoppdrag kan fint utføres med vanlig personbil, men vi kan også disponere bort minibusser til de som har førerkort for dette.