Helt På Vidda Festivalen

SPISERIET

Kjøkken & Bar

Velkommen innom vårt 400 kvadratmeter store mattelt på toppen av skiheisen!

Helt på Vidda brenner for kortreist mat. Vi er så heldige å hå flere dyktige produsenter i Hol kommune og like heldig er dere som kan nyte lokalproduserte og smaksfulle retter på festivalen.

Med leverandører som Herlig, Ostebygda, Omattgjort kan vi tilby en festivalmeny med spennende retter i et oppvarmet mattelt. vi har flere hundre sitteplasser og i år vil det også være små konserter og afterparty i matteltet. Se program HER

En perfekt plass med utsikt mot scenen, Hallingskarvet , Kikut og Geilo. 

Åpningstider: 
Fredag: kl 17:00 – 01:00
Lørdag: kl 14:00 – 01:00

BURGER

Kr 190,-

Elgburger

Elgburgeren er laget av lokalt elgkjøtt fra Hallingdal lokalmatsenter. På burgeren får dere grønnsaker, tyttebærrømme og brie. Serveres i hjemmebakt burgerbrød og lokalt kantefølflak (potetgull) ved siden av.

BAKT POTET

Kr 190,-

Bakt potet «loaded»

Bakt potet fylt med bacon og rømme, mais, løk og kryddersmør.

Tilbyr også en vegansk variant.
Gluten og melkefri 

SUPPE

Kr 190,-

Vegansk Gulrot og søtpotetsuppe 

Vegansk Gulrot og søtpotetsuppe med økologiske grønnsaker, serveres med glutenfritt hjemmebakt frøbrød på siden. Gluten og melkefri

SMÅMAT

Kr 190,-

Småmat 

Småmat er en fin kjøttsuppe med lange tradisjoner i Hallingdal og er Buskeruds nasjonalrett. Kraften skal være klar og smaksrik og kokes på spekeknoker av svin og får samt ferskt okse- og svinekjøtt. Grønnsakene kokes hver for seg (gulrøtter, poteter og erter) og kjøtt samt grønnsaker kuttes i små terninger før alt blandes sammen, varmes opp og nytes. Serveres med lefsekling, en tynn potetlefse smurt med smør og sukker på siden.

Alt produsert etter gamle gode oppskrifter hos Herlig på Geilo.
Kan serveres gluten og melkefri.

KJEPØLSE

Kr 190,-

Kjepølser 

Pølsene er lagd på kjekjøtt fra Prestholt – som har gård i Hol, kun 500 meter fra kjøkkenet vår. Serveres med sylta rødløk avnorsk løk, hjemmelagd ketchup på tomater fra Nerol gard og kantefølflak.

CHIPS

Kr 59,-

Kantefølflak

Chips for fjellfolk, i forskjellige smaker. Kantefølflak kommer fra den lille chipsfabrikken på sørlandet, men er jo som kjent utviklet i Hol.