Helt På Vidda Festivalen

TAKK

VILLREIN

Som Villrein er du utholden og beveger deg over store områder. Du bidrar med muligheten for fremdrift av festivalen.

Skue Sparebank

Skue Sparebank har hatt kontor på Geilo siden 1919. Æren ligger i å gi kundene personlig rådgivning innenfor bank- og forsikringsspørsmål. Hos oss er du velkommen, enten det gjelder privatmarkedet eller om du driver en egen bedrift. Ta gjerne kontakt for en prat.

Ustekveikja Energi

Ustekveikja Energi har levert billig strøm i 25 år. Alltid med et langsiktig prisfokus! Vi produserer vår egen fornybare strøm i Hallingdal for å redusere vårt klimaavtrykk.

Dr. Holms Hotel

Alle her på Dr. Holms er stolte over å være en del av hotellets historie som dateres tilbake 110 år. Gjestene har besøkt for ski, ren fjelluft og avslapning. Her har det vært arrangert mange bryllup, i tillegg til store gallamiddager, og familier har besøkt oss for å tilbringe tid sammen. Som et samlingspunkt på fjellet med noe for enhver smak, har Dr. Holms vært en del av å skape gode minner for våre gjester.

Hotellet vårt har blitt større med årene, med velværesenter, sportsbar, bowling og et topp moderne konferansesenter. Med alle disse nye fasilitetene har vi nå blitt et ekte fjellhotell som stolt henvender seg til gjester fra hele verden – uten å miste vår unike identitet.

Vi gleder oss alle til å ønske deg velkommen her på Dr. Holms Hotel!

På vegne av alle ansatte.

 

Geilo Gruppen

Geilogruppen er et hotell og eiendomsselskap som er i sterk vekst og som drifter flere hoteller, restauranter og har et eget bookingselskap. Vi tilbyr mange produkter for utleie, samt åremålsutleie for bedrifter. Vi utvikler eiendom og har flere spennende prosjekter som er for salg i 2022. Geilogruppen kjøper, drifter og utvikler eiendom.

 

Geilo Tomteservice AS

Geilo Tomteservice AS eies i dag 100% av Hans Petter og Wiebecke Nässelqvist. Firmaet ble etablert av Hans Petter Nässelqvist i 1992 og ble AS i 2008.

Vi har i den tiden utviklet oss til å bli Geilos største maskinentreprenør. Hans Petter har erfaring i anleggsbransjen fra 1978. Vi har med andre ord lang erfaring i bransjen, med alt fra små timeoppdrag til store entrepriser med varighet over flere år, vel vitende om at hvert enkelt prosjekt gjennomgår nøye evalueringer av våre oppdragsgivere, legger vi sterk vekt på at både fremdrift, pris og kvalitet er i tråd med avtalene.

 

TÅRNFALK

Som tårnfal er du fleksibel, og glad i varierte oppgaver. Du bidrar med flyt på festivalarenaen.

Visit Geilo

Velkommen til Geilo! Her finner du Fjell-Norges største utvalg av familieaktiviteter. Prøv nyheten Høyt & Lavt Klatrepark, familierafting i numedalslågen, rideturer på vidda eller sykle flytsti i Geilo Sommerpark.

SkiGeilo

Velkommen til SkiGeilo

Her kan du oppleve ekte høyfjellslykke!
Er du ute etter en aktiv familieferie, er Geilo plassen for deg! Vi tilbyr et mangfold av aktiviteter. Geilo Sommerpark byr på heisbasert sykling i flytstier for alle nivåer og vår 1100 meter lange zipline gir deg følelsen av å fly nedover fjellsiden til en spektakulær utsikt. 

Haaland Lift

Haaland Lift leier ut maskiner og utstyr til privat- og bedriftsmarkedet i Sør- Norge og eies av far og sønn, Per Morten og Martin Haaland.

Lagersjefen

Lagersjefen AS leier ut minilager til bedrifter og private. Med boder fra 1-60 kubikk, tilbyr Lagersjefen fleksible lagerløsninger på ved flere avdelinger i Bergen, Geilo, Arna, Os og Lillehammer.

Vi har fokus på sikkerhet og gode kundeopplevelser, og kundene våre er flinke til å gi oss gode tilbakemeldinger på nettopp dette. Dette forteller oss at vi har truffet godt i markedet med tilbudet vårt.

Hallingplast

Hallingplast ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP). Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi et komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Geilo Teltutleie

Geilo Teltutleie er en bedrift som driver utleie av rammetelt og div tilbehør. Vi startet opp lokalt på Geilo med noen få jobber rundt om i Hallingdal.

I dag leverer vi i hele Hallingdal, samt en del på Vestlandet og Telemark. Vi er opptatt av at kundene våre skal være trygge på at det vi leverer skal stå til forventningene. Vi leverer til alle type arrangement fra bryllup, konfirmasjoner, festivaler og bedriftsfest.

Geilolia

Geilolia Hyttetun består av 37 koselige og velutstyrte utleiehytter med høy standard rett ved skisenter og sommerpark i Vestlia. Med 2-5 soverom og 4 – 12 senger har hyttene har god plass for familier, bedrifter, vennegjenger og andre grupper. Slapp av i din egen badstue etter en aktiv dag utendørs og kjenn roen senke seg ved peisen om kvelden. Hyttene ligger i et rolig område bare 1,5 kilometer fra Geilo sentrum.

Hallingdal Lyd

Hallingdal Lyd leverer tekniske produksjonar innan lyd, lys og scene til konsertar, event og festivalar. Hovedsakleg i Hallingdal og Valdres men også austlandet ellers. Me har base på Ål i Hallingdal. Me legg stor vekt på kvalitet og gode kunderelasjonar. 

P&P Produksjoner

P&P Produksjoner er en solid leverandør av lyd, lys og scenetekniske løsninger, med

tilholdssted i Bergen men med virksomhet i hele landet. Vi tilbyr både utleie, salg og service/installasjon av kvalitetsprodukter til fornuftige priser!

Som en av vestlandest største aktører innen vårt fagfelt, kan du være trygg på kvaliteten ved vår leveranse til ditt bedriftsarrangement, konsert, konferanse, messe etc. Uavhengig av størrelsen på ditt prosjekt vil vi kunne hjelpe.

FJELLREV

Som fjellrev er du en kløpper til å ta utfordringer i tøff natur. Du sørger for ivaretagelse av gjestene våre. 

Privatmegleren Herleiksplass & Partnere

Det er mye å huske på når du skal kjøpe eller selge – både bolig og fritidseiendom. Nettopp derfor er det viktig å alliere seg med erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere, som har oversikt og kan bistå med profesjonell rådgivning og en god salgsprosess.

Som sammensveiset meglerteam i Geilo sentrum utmerker vi oss gjennom engasjement, hardt arbeid og omsorg for våre kunder. Vi vet at hver detalj kan bli avgjørende for din salgssum, derfor er vi alltid opptatt av å yte det lille ekstra.

Vi ser frem til en hyggelig prat – enten du tenker å kjøpe eller selge.

Retura Val-Hall AS

RETURA Val-Hall AS ble stiftet i 2004 med formålet å tilby miljøvennlige avfallsløsninger til næringslivet i alle kommunene i Valdres og Hallingdal, samt Krødsherad. i juli 2022 utvidet vi og inkluderte bedrifter i Sigdal også. Selskapet ble opprettet som et aksjeselskap under Valdres Kommunale Renovasjon IKS og Hallingdal Renovasjon IKS der disse to renovasjonsselskapene er likestilte eiere med 50 % eierskap hver. Vi har kontorer i Valdres Næringshage på Fagernes, samt på Torpomoen i Hallingdal. Per i dag har vi 7 ansatte fordelt på 6,1 årsverk.

Elektro 12:24

Elektro 12:24 AS er et elektriker firma som har base på Geilo og opererer i hele Hallingdal. Vi har alle typer nødvendige utorisasjoner og kan tilby skreddersydde løsninger til alle typer byggeprosjekter. Bedriften består av erfarne montører som kontinuerlig oppdaterer sin kompetanse i takt med nye krav og forskrifter. Det er kundens garanti for kvalitet i alle leveranser.

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren er Hallingdals største bolig- og hyttemegler gjennom 10 år med sterk forankring i lokalmiljøet. Vi bor og virker midt i markedet, vet hva som rører seg og hvem som drømmer om din eiendom. Med meglere fysisk til stede på både Geilo og Ål er vi alltid lett tilgjengelige for rask og god oppfølging.

BEVER

Som bever er du med på å bygge opp det solide grunnlaget. Du sørger for trygge rammer for festivalen.

Sport 1 Geilo

Lokal tilknytning med service i sentrum. Meget god varekunnskap med et utvalg som gir våre kunder den rette og gode opplevelsen som fjellet kan gi, sommer som vinter. Sport 1 Geilo har 600m² store lokaler midt i sentrum av Geilo.

Hallingdal Hytteservice

Hallingdal Hytteservice er et entreprenørselskap etablert av brødrene Oddvar og Per Oland i 1986. Vårt hovedprodukt er fritidseiendom på fjellet.

Porche Center Bergen

Velkommen til Porche Center Bergen – Norges første Porche Destinasjon!

I helt nytt Porche Center på Kokstad finner du Norges første Porche Destinasjon. Bygget stod ferdig juni 2022 og kan by på 3700 kvadratmeter fylt med entusiasme for Porche. Hos oss finner du showrom for nybil, stor bruktbilavdeling, delesalg og et topp moderne verksted. 28 dedikerte og entusiastiske medarbeidere er klare til å hjelpe deg med Porche drømmen! Vi er Porche!

Interoptik Geilo

Velkommen til vår nyoppussede butikk! Vi har flyttet inn i nye lokaler i Gågata ved siden av Cafe Mocca.
Hos oss har vi svært høy fokus på fagkompetanse, trygghet og service. Vi tilbyr utvidet synsundersøkelse med optomap, som gir oss det beste grunnlaget for å ta vare på synet ditt gjennom hele livet.

Bentestova Geilo

Bentestova i Oslo ble etablert i 1964 av Bente og Marius Eriksen (ref. Marius genseren). 14 desember 2019 åpnet vi vår «fjellbutikk», på Geilo, hvor vi selger sportsmote for både dame og herre. Her finnes et bredt utvalg av klassisk, sporty mote og skiklær fra eksklusive merker som; Bogner, Frauenschuh, Colmar, Alp-n-Rock, Toni Sailer, Ralph Lauren, Cambio, Van Laack, Wallmann, Busnel, Utzon, Juicy Couture, We Norwegians, Millet, osv.

Annekset Interiør

Vi leverer alt innen interiør og kommer gjerne på hjemmebesøk.
Vi har 5 ansatte og har eksistert siden 1989
Vi leverer møbler fritt i hele Sør-Norge
Hytter, hus og leiligheter lokalt og i Sør-Norge , privat og offentlig

Hallingdal Alarmservice AS

Hallingdal Alarmservice AS er knytt opp til Sector Alarm, Nokas og Safe4 sine alarmsentraler på privat og nærings alarmer. Vi driver også som låsesmed, med salg av egne låssystemer samt alt av lås og beslag ifra Kaba.
Lys og lykter til kjøretøy og personbruk. Lettere glassarbeider for småglass og bilderrammer. Sliping av nøkkler. Vi leverer også alt innenfor kameraovervåkning.

Geilo Bygg AS

Velger du Geilobygg som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund. Vi leverer fremfor alt hytter og hus, til privat og nærings kunder.  Vi har varierte oppdrag, og designer tjenester og løsninger tilpasset vår oppdragsgivers ønsker og behov.

Bruse

Bruse er et selskap som er eid av Hallingdal Kraftnett og Hemsedal Energi som i sin tur er eid av alle kommunene i Hallingdal. Det vil si kommunene Hol, Ål, Gol, Hemsedal, Nesbyen og Flå. Derfor er det til syvende og sist innbyggerne som er våre eiere. Det er til det beste for alle i Hallingdal at vi blir brukt.

Hallingdal Varme & Sanitær AS

Hallingdal Varme & Sanitær rørleggertjenester, salg av baderomsrekvisita, Baderomsinnreding, Showroom innen bad.

Røta AS

Røta AS er et selskap som eies og drives av tre lokale håndverkere som alle har sterke band til heimbygda, fjellet og naturen og kulturen rundt seg. Dei har valgt å bu her, jobbe her og skape næringsvirksomhet her i eiga bygd. Desse tre karene har sine røta godt forankra i faget, familien og fortida, og med blikk for framtida i samme stund.

Geilo Turbusser

Geilo turbusser har siden 1996 utført alle typer transportoppdrag for fornøyde kunder. Våre erfarne sjåfører bidrar til at alle får en behagelig, sikker og hyggelig reise. Vi planlegger og arrangerer turer etter individuelle ønsker fra våre kunder. Geilo Turbusser er sertifisert som Miljøfyrtårn, er medlem av Reisegarantifondet og tilknyttet NHO-Transport.

Geilo 950

Er du på utkikk etter ny hytte eller tomt på Geilo? Vi i Geilo 950 jobber for å realisere din hyttedrøm!

Geilo Hotel

Rett ved skiheiser og turløyper ligger ærverdige Geilo Hotel. Hotellet er omkranset av vakker natur og er det første hotellet som ble etablert på Geilo.

Kenneth og Josephine ønsker dere hjertelig velkommen til Geilo Hotel, et hotell med tradisjon helt tilbake til 1880.
Vi er et vertskap som tar vare på deg fra booking til utsjekk.

EGS Entrepenør

EGS Entreprenør AS er en fleksibel og kvalitetsbevisst entreprenør lokalisert i Hallingdal, med rekkevidde over hele østlandet. Vi legger inn mye arbeid for å være en pålitelig og profesjonell aktør på markedet gjennom grundig utførsel av HMS, kvalitetssikring og dialog med kunden. Til privatkunden tilbys alt fra a – å vedrørende grunnarbeider, betong, landskapsutforming og murerarbeider. På dette området er vi totalentreprenør.

 

EGS Entreprenør AS er en fleksibel og kvalitetsbevisst entreprenør lokalisert i Hallingdal, med rekkevidde over hele østlandet. Vi legger inn mye arbeid for å være en pålitelig og profesjonell aktør på markedet gjennom grundig utførsel av HMS, kvalitetssikring og dialog med kunden. Til privatkunden tilbys alt fra a – å vedrørende grunnarbeider, betong, landskapsutforming og murerarbeider. På dette området er vi totalentreprenør.

 

TømrerGutta TG Bygg

Vi er et byggmesterfirma med 8 ansatte og alle bosatt i, og med bakgrunn fra Hol Kommune. Det er to av oss med mesterbrev og 5 med fagbrev og en hjelpearbeider. 

Vi tar på oss alt fra grunnmur til ferdig bygg. Rehabilitering og tilbygg er vi også vant med.  Har jobbet fast med oppdrag, i hele Hol kommune fra 1989. 

STØTTESPILLERE

Viken Fylkeskommune

I Viken finner du flere av landets største og viktigste bedrifter. Næringslivet i Viken er mangfoldig og nyskapende. Flere av bedriftene leder an internasjonalt i det grønne skiftet.

Viken fylkeskommune spiller på lag med næringslivet. Vi forvalter en rekke tilskuddsordninger og skal både tilrettelegge for og utvikle et vitalt og bærekraftig næringsliv. Til det beste for bedriftene. Til det beste for innbyggerne.

SpareBankstiftelsen Hallingdal

De lokale sparebankene i Hallingdal og Valdres har bestått i over 150 år. Sparebankstiftelsen Hallingdal har som hovedmål å utøve et eierskap i Sparebank 1 Hallingdal Valdres som sikrer at regionen vår har gode banktilbud i minst 150 år fremover. 

Hol Kommune

Kommunen er en av landets største turistkommuner der Geilo er største tettsted. Kommunen har servicetorg på kommunehuset i Hol. Vi har et rikt og aktivt kulturliv med mange lag og foreninger.Flott og variert natur med utallige tilbud sommer som vinter.